Projecten

Duurzame coalities smeden met ondernemers, bewoners, initiatiefnemers, overheden en kennispartners vormen de bouwstenen van de werkwijze.

Overzicht projecten Buro 1075

Buro 1075 heeft de afgelopen jaren een scala aan projecten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder een kleine greep uit deze projecten. Buro 1075 is in staat geweest om deze projecten tot een goed eind te brengen door altijd de samenwerking te zoeken met lokale stakeholders, onderwijsinstellingen en door de beschikking over een groot netwerk aan professionals.

Collectieve afvalcontainer ondernemers Tussenmeer

In opdracht van vastgoedeigenaar Lebo Vastgoed is een gezamenlijke ondergrondse afvalcontainer gerealiseerd voor winkeliers op de Tussenmeer in Amsterdam Osdorp.

Zero Mica (Nul Plastic)

Zero Mica aanpak Plein 40-45. Met het project Zero Mica (Nul Plastic) is begonnen met de bewustwording omtrent het overmatig gebruik van plastic draagtasjes. Zero Mica heeft als doel om het gebruik van plastic draagtasjes te verbannen. Het project is overgewaaid vanuit Marokko. Buro 1075 is bedenker en initiator van dit project.

Neem contact op met ons